Lemmer: 0514 562 732       Joure:0513 416 888

SPA

In onze SPA-salons kun je terecht voor complete rust en ontspanning. Van gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages tot pedicure, manicure, waxing etc.

SPA

In Lemmer en Joure zijn diverse behandelruimtes waar onze professionele schoonheidsspecialistes je een gepersonaliseerd advies kunnen geven. Welke locatie je ook kiest, in de serene omgeving herken je de kernwaarden van de Bruin& Cho: service, kwaliteit, creativiteit, dienstbaarheid en luxe.

Gezichtsbehandelingen

Onze gezichtsbehandelingen zijn opgebouwd uit tijdmodules, 30-60-90-120-minuten.

De zogenaamde supplementen als epileren, verven en waxen e.d. worden apart geboekt als losse behandeling of kunnen gecombineerd worden met een gezichtsbehandeling. Bij een combinatie zijn de supplementen 15% voordeliger. In overleg met de schoonheidsspecialist wordt een behandeling op maat gerealiseerd. Onderstaand de verschillende mogelijkheden.

Body& Mind

De body& mind behandelingen zijn in overleg met de wensen en behoeften van de klant en de mogelijkheden van de schoonheidsspecialist.

Ook zijn deze opgebouwd uit tijdmodules van 30-60-90-minuten. Je kunt kiezen uit een op maat gesneden behandeling of voor een special.

Voor bepaalde behandelingen zijn contra-indicaties zoals bij zwangerschap, hartafwijkingen, aderontstekingen, menstruatieperiode of ontharen. Overleg met uw schoonheidsspecialist. Kijk ook bij de waxing do’s & dont’s!

Hand& Feet

Verwen je handen en voeten.

Je handen en voeten hebben het meest te verduren! Toch krijgen ze veelal de minste aandacht. Verwen jezelf: boek een manicure en/ of pedicure.
Tip! De meeste korte behandelingen kunnen heel goed tijdens het inwerken van bijvoorbeeld jouw kleuring gedaan worden. Het is raadzaam om dit wel vooraf (pre-booking) aan te geven, om teleurstelling te voorkomen. Ook de GelColor behandeling (O.P.I. gel nagellak) kun je tijdens de inwerktijd van jouw kleuring laten aanbrengen. Ook een aanrader: boek een paraffine bad! Jouw handen of voeten blijven weken lang lekker zacht.