Online afspreken Online afspreken

IN ONZE SPASALONS KUN JE TERECHT VOOR EEN COMPLETE ONTSPANNING VAN GEZICHTSBEHANDELINGEN, LICHAAMSMASSAGES, PEDICURE, MANICURE, WAXING, ETC. IN BEIDE VESTIGINGEN ZIJN DIVERSE BEHANDEL- RUIMTES WAAR ONS PROFESSIONELE SPA-TEAM JE EEN GEPERSONALISEERD ADVIES KAN GEVEN. WELKE LOCATIE JE OOK KIEST, IN DE SERENE OMGEVING HERKEN JE DE KERNWAARDEN VAN DE BRUIN & CHO: SERVICE, KWALITEIT, CREATIVITEIT, DIENSTBAARHEID EN LUXE.

Onze gezichtsbehandelingen zijn opgebouwd uit tijd modules, 30-60-90-120-minuten.

De zogenaamde supplementen als epileren, verven en harsen worden apart geboekt als losse behandeling of gecombineerd met een facial. Bij de laatste zijn de supplementen gemiddeld 15% voordeliger. In overleg met de beauty therapist wordt een behandeling op maat (elemental nature treatment) gerealiseerd of wordt gekozen voor een special.

Meer weten? Klik hier.

De body & mind behandelingen zijn in overleg met de wensen en behoeften van de klant en de mogelijkheden van de beauty-therapist. Ook zijn deze opgebouwd uit tijd modules van 30-60-90-minuten. Men kan kiezen uit een op maat gesneden behandeling (elemental nature treatment) of voor een special.

Voor bepaalde behandelingen zijn contra-indicaties zoals bij zwangerschap, hartafwijkingen, aderontstekingen, menstruatieperiode of ontharen. Overleg met uw beauty-therapist. Kijk ook bij de waxing do’s & dont’s

Meer weten? Klik hier.

Verschillende behandelingen behoren tot de mogelijkheden. Een uitgebreide manicure/pedicure of juist alleen een oppepper voor handen en voeten. Een echte aanrader is een parrafinebad: uw handen of voeten blijven weken lang lekker zacht.

De meeste korte behandelingen kunnen heel goed tijdens het inwerken van uw kleuring gedaan worden. Het is raadzaam om dit wel vooraf (pre-booking) aan te geven, om teleurstelling te voorkomen. Ook de gelcolor (nagellak die 14 dagen blijft zitten) is een idee om tijdens uw inwerktijd van de kleuring te doen.

Meer weten? Klik hier.