Online afspreken Online afspreken

DE TOONAANGEVENDE SALONS VAN DE BRUIN EN CHO ZIJN GEVESTIGD IN LEMMER EN JOURE. HET TEAM VAN SPECIALISTEN IS TOEGEWIJD, CREATIEF EN GOED OPGELEID. BELEEF DE SERENITEIT, RUST EN WELDAAD IN EEN ONTSPANNENDE OMGEVING WAAR SPRAAKMAKEND DESIGN IN PERFECTE HARMONIE IS MET ONZE PROFESSIONELE BEHANDELINGEN.

Joure

VANUIT DE SNELWEGEN LEEUWARDEN EN HEERENVEEN

U rijdt vanuit Leewarden de A-32 op en vervolgens bij (en of vanuit) Heerenveen de A-6 op richting joure en bij de rotonde houd u rechts aan vervolgens komt u bij een kleinere rotonde daar neemt u de 2e afslag (rechtdoor) de geert knolweg op deze weg rijd u bijna tot het einde uit (850 meter) vlak voor het einde gaat u links de ter huivra straat in hier volgt u de weg tot de T-splitsing en houd hier rechts aan(jonkerbosje) volg deze weg totdat u aan de rechterkant een bordje AH(albert heijn) ziet staat rij het parkeerterrein op en houd links aan parkeer hier uw auto en houdt rekening met BLAUWE ZONE (parkeerkaart 1,5 uur) u loopt vanaf daar door de steeg dan zitten wij aan de linkerzijde tot zo.
Een alternatief is via snelweg Sneek, afslag Joure West. Vanaf de afrit links afslaan, eind van de weg bij de T-splitsing rechts afslaan, de rotonde driekwart nemen en uitrijden tot afslag Midstraat (deze zit aan uw rechterhand). U vindt ons na 300 meter aan de rechterkant.

LEEUWARDEN BINNENDOOR VIA AKKRUM

Vanuit Leeuwarden rijdt u de A-32 op deze houd u aan tot aan Afslag Akkrum (afslag 13) hier gaat u naar links de N392 op (oude rijksweg) sla na 400 meter linksaf de Stringen op. Ga na 250 meter (eind van de weg) weer links de boarnsterdyk op onder de snelweg door de kanadeeskestrjitte afrijden(350 meter) totdat u op een splitsing komt daar gaat u recht naar de buorren en u blijft op deze weg tot aan de afslag terherne vanaf hier kunt u gewoon de weg rechtdoor volgen naar joure wanneer aangekomen in joure gaat u rechts (tolhuiswei) het centrum in over de brug de 3e afslag links rijdt u de kerkstraat in dan na 100 meter aan uw linkerkant een bordje AH(albert heijn) ziet staan rij het parkeerterrein op en houd links aan parkeer hier uw auto en houdt rekening met BLAUWE ZONE (parkeerkaart 1,5 uur) u loopt vanaf daar door de steeg dan zitten wij aan de linkerzijde tot zo.

VANUIT SNEEK

De A-7 op richting Joure daar neemt u de afslag 23 (joure-west) daar gaat u links over het viaduct en op het einde van de weg rechts (de tramwei) op tot de rotonde deze neemt 3 kwart (harddraversweg) dan rijd u zo’n 1000 meter door (voor deflauwe bocht naar links)gaat u rechts bij de kerkstraat over 100 meter ziet u aan uw linkerzijde een AH (albert heijn) bordje rij hier het parkeerterrein op en houd links aan parkeer hier uw auto en houdt rekening met BLAUWE ZONE (parkeerkaart 1,5 uur) u loopt vanaf daar door de steeg dan zitten wij aan de linkerzijde tot zo.

PARKEREN

Voor parkeren in het centrum van Joure is een parkeerschijf nodig. Hiermee kunt u 1,5 uur gratis parkeren.

 

OPENINGSTIJDEN:ADRES:
Maandag10:00 - 18:00 uurMidstaat 18
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur8501 AP Joure
Woensdag 09:00 - 18:00 uur0513 41 68 88
Donderdag 09:00 - 21:00*uurjoure@debruinencho.nl
Vrijdag 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 14:00 uurSalonmanager:
ZondaggeslotenCharis de Bruin

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, telefonisch of per e-mail. Daarna zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de kosten van de behandeling in rekening te brengen.