Lemmer: 0514 562 732       Joure:0513 416 888

Hair

Ons team van haarstylisten en kleurspecialisten combineert creativiteit en professionaliteit in een moderne levensfilosofie. 

Hair

Ons team van haar- en kleurspecialisten combineert creativiteit en professionaliteit in een moderne levensfilosofie. Wij laten ons voortdurend inspireren door het actuele modebeeld op gebied van dames- en heren kapsels, haarverzorging, haar kleuren, de nieuwste kapsels, kniptechnieken en trainen onze vaardigheden in binnen en buitenland. Wij geven je graag een persoonlijk haaradvies en zijn er op gericht jouw wensen te vervullen en liefst te overtreffen. We do care!

Onze stylisten werken op 3 verschillende niveau’s: Top-Stylist, Senior-Stylist en Art-Director. Kees de Bruin, de eigenaar van de Bruin & Cho, hanteert een eigen tarief en is gedurende de week in Joure en Lemmer te boeken. Welke haarstylist je ook kiest, je mag ervan verzekerd zijn door een gekwalificeerde medewerker te worden geholpen.

 

 

 

Color 

Wil je jouw haar kleuren of je haarkleuring bijwerken, wij werken met kleuringen van Aveda.

Aveda Full Spectrum™ bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten, een kleurbehandeling voedt het haar tijdens de kleuring met zonnebloem-, castor-, en jojoba-olie om de conditie van je haar te bewaren, wat een fantastische glans creëert. Je hebt keuze uit een permanente haarkleuring of een verzorgende semi-permanente kleuring.

Hair Spa

Intensief verzorgende haarbehandelingen. Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Wij bieden diverse verzorgende Aveda-behandelingen die de balans van je huid en haar herstellen, en je verkwikken of juist ontspannen.