Online afspreken Online afspreken

IN ONZE HAIR-SALONS KUN JE TERECHT VOOR COMPLETE HAARVERZORGING. WIJ BIEDEN SPECIALE ‘HAIRSPA TREATMENTS’ OM BESCHADIGD OF DROOG HAAR TE HERSTELLEN EN GLANS TE GEVEN. OM EEN PERSOONLIJKE HAARKLEURING SAMEN TE STELLEN DELEN ONZE KLEURSPECIALISTEN HUN KENNIS IN OVERLEG MET DE KLANT EN MOGELIJKHEDEN VAN HET HAAR. IN ONZE SALONS GEVEN WE JE GRAAG EEN OP MAAT GESNEDEN ADVIES.

Ons team van stylisten en kleurspecialisten combineert creativiteit en professionaliteit in een moderne levensfilosofie. Wij laten ons voortdurend inspireren door het actuele modebeeld en trainen onze vaardigheden in binnen en buitenland. Wij geven je graag een persoonlijk advies en zijn er op gericht jouw wensen te vervullen en liefst te overtreffen. We do care!

Onze behandelingen beginnen met een persoonlijk consult waarin we je wensen en mogelijkheden bespreken. Tijdens de wasbehandeling ervaar je een ontspannende hoofdhuidmassage.

Bij de Bruin & Cho werken wij met een differentiatie systeem. Het systeem is ingedeeld aan de hand van de werkervaring van de stylisten en hoeft dus niets te zeggen over het aanwezige talent. Onze stylisten werken op 3 verschillende niveau’s: Top-Stylist, Senior-Stylist en Art-Director. Kees de Bruin, de eigenaar van de Bruin & Cho hanteert een eigen tarief en is gedurende de week in Joure en Lemmer te boeken. Welke stylist je ook kiest, je mag ervan verzekerd zijn door een gekwalificeerde medewerker te worden geholpen.

Meer weten? Klik hier.

Aveda Full Spectrum™ 97% natuurlijke kleurbehandeling voedt het haar tijdens de kleuring met zonnebloem-, castor-, en jojoba-olie om de conditie van je haar te bewaren, wat een fantastische glans creëert. Je hebt keuze uit een permanente haarkleuring of een verzorgende semi-permanente kleuring.

Meer weten? Klik hier.

Intensief verzorgende haarbehandelingen. Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Wij bieden diverse verzorgende Aveda-behandelingen die de balans van je huid en haar herstellen, en je verkwikken of juist ontspannen.

Meer weten? Klik hier.