Hand & Feet

Verwen je handen en voeten.

Je handen en voeten hebben het meest te verduren! En toch krijgen ze veelal de minste aandacht. Verwen jezelf: neem eens een manicure en/ of pedicure. Tip! De meeste korte behandelingen kunnen heel goed tijdens het inwerken van bijvoorbeeld uw kleuring gedaan worden. Het is raadzaam om dit wel vooraf (pre-booking) aan te geven, om teleurstelling te voorkomen. Ook de gelcolor (nagellak die 14 dagen blijft zitten) kunt u tijdens de inwerktijd van uw kleuring laten aanbrengen. Ook een aanrader: boek een parrafinebad! Uw handen of voeten blijven weken lang lekker zacht.

Prijslijst

PEDICURE COSMETISCH 30 min € 30,25 / 45 min € 45,00

Flip flop behandeling met een kort voetbad, exfoliatie, nagels knippen, voetcreme. Bijvoorbeeld tijdens het inwerken van uw haarkleur.

PEDICURE STRESS FIX 45 min € 39,00

Een uitgebreide behandeling met een voetbad, exfoliatie, nagels vijlen, voetmassage, gecombineerd met Stress Fix producten. Het Stress Fix Aroma is een mengsel van lavendel, lavandin en muskaatsalie waarvan klinisch is bewezen dat het stressgevoelens vermindert. Optioneel: lakken van nagels.

PEDICURE MEDISCH 60 min € 49,00

Uitgebreide behandeling met een voetbad, exfoliatie, nagels knippen, verwijderen van onregelmatigheden zoals likdoorns, eelt, etc. Korte voetmassage.

MANICURE 30 min € 27,75

Korte behandeling waarbij de handen/nagels aandacht krijgen. Bijvoorbeeld tijdens het inwerken van uw haarkleur.

MANICURE STRESS FIX 45 min € 39,00

Een uitgebreide behandeling met een handbad, exfoliatie, nagels vijlen, handmassage, gecombineerd met Stress Fix producten. Het Stress Fix Aroma is een mengsel van lavendel, lavandin en muskaatsalie waarvan klinisch is bewezen dat het stressgevoelens vermindert. Optioneel: lakken van nagels.

LAKKEN VAN NAGELS 15 min € 10,00 / 15,25

Nagels worden professioneel gelakt.

LAKKEN VAN GEL COLORS OPI 30 min € 28,50

Deze speciale harde lak soort heeft een houdbaarheid van ongeveer 14 dagen en moet gedroogd worden met een professionele lamp. Deze lak kan thuis onderhouden worden met een ’gewone’ lak in dezelfde kleur. Deze behandeling kan bijvoorbeeld tijdens het inwerken van uw haarkleur.

GEL COLOR & MINI MANICURE 60 min € 52,00

Korte manicure waarbij handen en nagels aandacht krijgen in combinatie met het lakken van gel colors.

PARAFFINE BAD VOOR HANDEN OF VOETEN 15 min € 17,00

Dit warme bad is de ultieme behandeling voor schrale handen of voeten. Deze behandeling is een aanvulling op uw pedicure of manicure behandeling. Bijvoorbeeld tijdens het inwerken van uw haarkleur.