Onze gezichtsbehandelingen zijn opgebouwd uit tijd modules, 30-60-90-120-minuten.

De zogenaamde supplementen als epileren, verven en waxen worden apart geboekt als losse behandeling of kunnen gecombineerd worden met een gezichtsbehandeling. Bij een combinatie zijn de supplementen gemiddeld 15% voordeliger. In overleg met de schoonheidsspecialist wordt een behandeling op maat gerealiseerd. Onderstaand de verschillende mogelijkheden.

Prijslijst

FACIAL TULASARA FOCUS 30min € 40,75

Een intensieve behandeling gericht op een specifiek aandachtspunt. Kies uit: hydrateren of reinigen. Deze behandeling is in overleg met de wensen van de klant en de mogelijkheden van de specialiste.

FACIAL TULASARA 60min € 74,00

Deze behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoefte van de huid. Door het gebruik van essentiële oliën en plantaardige producten wordt uw huid in balans gebracht. Kies uit; hydrateren of reinigen of ontspanning. Deze behandeling is in overleg met de wensen van de klant en de mogelijkheden van de specialiste.

FACIAL TULASARA 90min € 104,00

Deze behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoefte van de huid. Kies uit; hydrateren of reinigen of ontspanning of preventief age-management. Deze behandeling is in overleg met de wensen van de klant en de mogelijkheden van de specialiste.

FACIAL TULASARA 120min € 135,00

Deze behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoefte van de huid. Kies uit; hydrateren of reinigen of ontspanning of preventief age-management. Deze behandeling is in overleg met de wensen van de klant en de mogelijkheden van de specialiste.

EXFOLIATIE PERFECTING PLANT PEEL 30min €49,75 / 60min €75,25

Intensieve peeling op basis van glycolzuur 2-voudig werking die kwaliteit en structuur van de huid direct verbetert. In de 60 minuten variant wordt ook het decolleté meegenomen. Deze treatment is Aveda’s natuurlijke variant op de chemische peeling.

EXFOLIATIE BOTANICAL SKIN RESURFACING 60min € 75,25

Intensieve exfoliatie met tourmaline producten. Verbetering van bloedcirculatie en exfolieren van dode huidcellen. Vermindert donkere vlekjes. Deze treatment is Aveda’s natuurlijke variant op de micro dermabrasie.

EXFOLIATIE DUAL EXFOLIATION 75 min € 92,25

Deze treatment is een combinatie van verschillende exfoliaties met de meest intensieve werking. Het resultaat van deze behandeling leidt tot een zichtbare verbetering in de huidstructuur, een heldere huid met meer reflectie, een zachtere uitstraling van fijne lijntjes. Er is een milde en intensieve variant. Ook is deze treatment in een kuur te boeken van 1x per week of 3 weken aaneengesloten voor het beste resultaat.

TOUCHE-UP 10 min € 12,25

Aanzetten of bijwerken van lippen of ogen

MAKE-UP 20 min € 23,00

Complete make-up

MAKE-UP ADVIES 45 min € 46,00

Stapsgewijs begeleiding met aanbrengen van uw make-up

EXTRA'S supplementen -15%

Zoals epileren, verven, harsen etc. zijn niet inbegrepen in de treatments. Wel zijn deze supplementen in prijs aangepast (-15%) wanneer zij in een combinatie met een facial of body treatment geboekt worden. U kunt deze behandelingen ook los boeken (bij pre-booking binnen 4 weken 10% korting).