Body & Mind

De body & mind behandelingen zijn in overleg met de wensen en behoeften van de klant en de mogelijkheden van de beauty-therapist.

Ook zijn deze opgebouwd uit tijd modules van 30-60-90-minuten. Men kan kiezen uit een op maat gesneden behandeling of voor een special.

Voor bepaalde behandelingen zijn contra-indicaties zoals bij zwangerschap, hartafwijkingen, aderontstekingen, menstruatieperiode of ontharen. Overleg met uw beauty-therapist. Kijk ook bij de waxing do’s & dont’s

BODY FOCUS 30 min € 40,75

Een intensieve lichaamsbehandeling gericht op een specifiek aandachtspunt. Kies uit: exfoliatie of reinigen of ontspanning.

BODY 60 min € 74,00 / 90 min €104,00

Deze behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Kies uit: exfoliatie of reinigen of ontspanning.

CHAKRA BODY MASSAGE 90 min € 104,00

In combinatie met de Chakra Balancing Body Mist en Aroma Blends wordt een compleet gevoel van welzijn en balans gecreëerd d.m.v. een korte rugmassage energiewerk op de 7 chakra’s een hoofdhuid, hand- en voetmassage.

STRESS FIX BODY MASSAGE 90 min € 104,00

Het Stress Fix Aroma is een mengsel van lavendel, lavandin en muskaatsalie waarvan klinisch is bewezen dat het stress gevoelens vermindert. Deze lichaamsmassage vormt een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefsel massage, buik- en voetmassage en acupressuur.

AROMA BODY MASSAGE 30 min € 43,00 / 60 min € 76,50

De beste combinaties van verschillende massagetechnieken en gepersonaliseerde Aveda aroma’s die worden uitgevoerd op de door u aangegeven aandachtspunten.

HOTSTONE BODY MASSAGE 60 min € 74,00

Massage met verwarmde basaltstenen in combinatie met Aveda’s beautifying body care system. Kies uit de aroma’s: Rosemary Mint, Beautifying, Stressfix, Shampure.

BODY WRAP DRY 60 min € 76,50

Aroma body wrap (dry room, alleen rug) Een verwarmende, ontgiftende algen body wrap treatment met verkwikkende aroma van Aveda’s beautifying body care system. Kies uit de aroma’s: Rosemary Mint, Beautifying, Stressfix, Shampure. Gecombineerd met een hoofdhuid-, gezichts- en een voetmassage.

BODY WRAP WET 90 min € 104,00

Aroma body wrap (wet room) Een verwarmende, ontgiftende algen body wrap treatment met verkwikkende aroma van Aveda’s beautifying body care system. Kies uit de aroma’s: Rosemary Mint, Beautifying, Stressfix, Shampure. Gecombineerd met een hoofdhuid-, gezichts- en een voetmassage.