Online afspreken Online afspreken
FACIAL TULASARA FOCUS
30 min.€ 38,75

Een intensieve behandeling gericht op een specifiek aandachtspunt. Kies uit: hydrateren of reinigen. Deze behandeling is in overleg met de wensen van de klant en de mogelijkheden van de specialiste.

FACIAL TULASARA
60 min.€ 70,75

Deze behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoefte van de huid.

Door het gebruik van essentiële oliën en plantaardige producten wordt Uw huid in balans gebracht.

Kies uit; hydrateren of reinigen of ontspanning. Deze behandeling is in overleg met de wensen van de klant en de mogelijkheden van de specialiste.

FACIAL TULASARA
90 min.€ 99,75

Deze behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoefte van de huid. Kies uit; hydrateren of reinigen of ontspanning of preventief age-management. Deze behandeling is in overleg met de wensen van de klant en de mogelijkheden van de specialiste.

FACIAL TULASARA
120 min.€ 129,75

Deze behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoefte van de huid. Kies uit; hydrateren of reinigen of ontspanning of preventief age-management. Deze behandeling is in overleg met de wensen van de klant en de mogelijkheden van de specialiste.

EXFOLIATIE PERFECTING PLANT PEEL
30/ 60 min.€ 47,50 / 70,75

Intensieve peeling op basis van glycolzuur 2-voudig werking die kwaliteit en structuur van de huid direct verbetert. In de 60 minuten variant wordt ook het decolleté meegenomen.

Deze treatment is Aveda’s natuurlijke variant op de chemische peeling.

EXFOLIATIE BOTANICAL SKIN RESURFACING
60 min.€ 75,00

Intensieve exfoliatie met tourmaline producten. Verbetering van bloedcirculatie en exfolieren van dode huidcellen. Vermindert donkere vlekjes.

Deze treatment is Aveda’s natuurlijke variant op de micro dermabrasie.

EXFOLIATIE DUAL EXFOLIATION
75 min.€ 90,00

Deze treatment is een combinatie van verschillende exfoliaties met de meest intensieve werking. Het resultaat van deze behandeling leidt tot een zichtbare verbetering in de huidstructuur, een heldere huid met meer reflectie, een zachtere uitstraling van fijne lijntjes. Er is een milde en intensieve variant. Ook is deze treatment in een kuur te boeken van 1x per week of 3 weken aaneengesloten voor het beste resultaat.

TOUCHE-UP
10 min.€ 11,50

Aanzetten of bijwerken van lippen of ogen

MAKE-UP
20 min.€ 22,00

Complete make-up

MAKE-UP ADVIES
45 min.€ 45,00

Stapsgewijs begeleiding met aanbrengen van uw make-up

EXTRA'S
supplementen-15%

Zoals epileren, verven, harsen etc. zijn niet inbegrepen in de treatments. Wel zijn deze supplementen in prijs aangepast (-15%) wanneer zij in een combinatie met een facial of body treatment geboekt worden.

U kunt deze behandelingen ook los boeken (bij pre-booking binnen 4 weken 10% korting).

BODY FOCUS
30 min.€ 38,75

Een intensieve behandeling gericht op een specifiek aandachtspunt. Kies uit: exfoliatie of reinigen of ontspanning.

BODY
60 / 90 min.€ 70,75 / 99,75

Deze behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Kies uit: exfoliatie of reinigen of ontspanning.

CHAKRA BODY MASSAGE
90 min.€ 99,75

In combinatie met de Chakra Balancing Body Mist en Aroma Blends wordt een compleet gevoel van welzijn en balans gecreëerd dmv een korte rugmassage energiewerk op de 7 chakra’s een hoofdhuid, hand- en voetmassage.

STRESS FIX BODY MASSAGE
90 min.€ 99,75

Het Stress Fix Aroma is een mengsel van lavendel, lavandin en muskaatsalie waarvan klinisch is bewezen dat het stress gevoelens vermindert. Deze lichaamsmassage vormt een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefsel massage, buik- en voetmassage en acupressuur.

AROMA BODY MASSAGE
30 / 60 min.€ 41,00 / 73,50

De beste combinaties van verschillende massagetechnieken en gepersonaliseerde Aveda aroma’s die worden uitgevoerd op de door u aangegeven aandachtspunten.

HOTSTONE BODY MASSAGE 
60 min.€ 73,50

Massage met verwarmde basaltstenen in combinatie met Aveda’s beautifying body care system. Kies uit de aroma’s: Rosemary Mint, Beautifying, Stressfix, Shampure.

BODY WRAP DRY
60 min.73,50

Aroma body wrap (alleen rug)

(dry room)

Een verwarmende, ontgiftende algen body wrap treatment met verkwikkende aroma van Aveda’s beautifying body care system. Kies uit de aroma’s: Rosemary Mint, Beautifying, Stressfix, Shampure. Gecombineerd met een hoofdhuid-, gezichts- en een voetmassage.

BODY WRAP WET
90 min.99,75

Aroma body wrap

(wet room)

Een verwarmende, ontgiftende algen body wrap treatment met verkwikkende aroma van Aveda’s beautifying body care system. Kies uit de aroma’s: Rosemary Mint, Beautifying, Stressfix, Shampure. Gecombineerd met een hoofdhuid-, gezichts- en een voetmassage.

PEDICURE COSMETISCH
25 / 40 min.€ 29,00 / 43,50

Flip flop behandeling met een kort voetbad, exfoliatie, nagels knippen, voetcreme.
Bijvoorbeeld tijdens het inwerken van uw haarkleur.

PEDICURE STRESS FIX
45 min.€ 37,50

Een uitgebreide behandeling met een voetbad, exfoliatie, nagels vijlen, voetmassage, gecombineerd met Stress Fix producten. Het Stress Fix Aroma is een mengsel van lavendel, lavandin en muskaatsalie waarvan klinisch is bewezen dat het stressgevoelens vermindert. Optioneel: lakken van nagels.

PEDICURE
55 min.€ 47,50

Uitgebreide behandeling met een voetbad, exfoliatie, nagels knippen, verwijderen van onregelmatigheden zoals likdoorns, eelt, etc. Korte voetmassage.

MANICURE
30 min.€ 26,50

Korte behandeling waarbij de handen/nagels aandacht krijgen. Bijvoorbeeld tijdens het inwerken van uw haarkleur.

MANICURE STRESS FIX
45 min.€ 37,50

Een uitgebreide behandeling met een handbad, exfoliatie, nagels vijlen, handmassage, gecombineerd met Stress Fix producten. Het Stress Fix Aroma is een mengsel van lavendel, lavandin en muskaatsalie waarvan klinisch is bewezen dat het stressgevoelens vermindert. Optioneel: lakken van nagels.

LAKKEN VAN NAGELS
15 min.€ 9,00 / 15,00

Nagels worden professioneel gelakt.

LAKKEN VAN GEL COLORS OPI
30 min.€ 27,50

Deze speciale harde lak soort heeft een houdbaarheid van ongeveer 14 dagen en moet gedroogd worden met een professionele lamp. Deze lak kan thuis onderhouden worden met een ‘’gewone’’ lak in dezelfde kleur.
Deze behandeling kan bijvoorbeeld tijdens het inwerken van uw haarkleur.

GEL COLOR & MINI MANICURE
60 min.€ 49,50

Korte manicure waarbij handen en nagels aandacht krijgen in combinatie met het lakken van gel colors.

PARAFFINE BAD VOOR HANDEN OF VOETEN
15 min.€ 16,50

Dit warme bad is de ultieme behandeling voor schrale handen of voeten. Deze behandeling is een aanvulling op uw pedicure of manicure behandeling.
Bijvoorbeeld tijdens het inwerken van uw haarkleur.