Lemmer: 0514 562 732       Joure:0513 416 888

Onze regering heeft een strenge lockdown aangekondigd voor alle niet-essentiële winkels. Deze lockdown zal tot in ieder geval 14 januari 2022 duren. Spijtig genoeg houdt dit in dat wij verplicht zijn onze salons in Lemmer en Joure tot die tijd te sluiten.

Wij zullen u zoveel mogelijk op de hoogte houden via social media en via onze website. Had u een afspraak in de periode tot 14 januari 2022 dan kan uw afspraak helaas niet doorgaan. Wij nemen contact met u op om een nieuwe afspraak met u te maken.

U hoeft uw favoriete producten niet te missen, wij sturen deze graag naar u toe. Ook kunnen wij, daar waar uw kleuring het toe laat, u een  ‘uitgroei set’ toesturen. Mocht u vragen hebben, een andere afspraak willen inplannen of een bestelling plaatsen, dan kunt u mailen naar charis@debruinencho.nl

De Bruin en Cho maakt van dit NADEEL, graag JOUW VOORDEEL

Wilt u ons steunen? Wij bieden vanaf heden weer abonnementen aan. Onderstaand vindt u een overzicht. Met dit De Bruin en Cho abonnement stort je eenmalig een bedrag voor 14 januari 2022 op onze rekening en krijg je 10% meer te besteden en producten cadeau.

 

Stort het bedrag onder vermelding ‘abonnement, voornaam, achternaam’ op rekeningnummer:
NL03 INGB 0661 672 662 t.n.v. Kapsalon de Bruin Joure BV (dit geldt voor beide vestigingen)

Je krijgt van ons een bevestigingsmail toegestuurd.

Hartelijk dank dat je ons wilt helpen in deze barre tijd.
Leffa, Charis, Kees en team De Bruin en Cho.