De Kapper App, makkelijk afspreken!

admin Nieuws

U kunt er ook voor kiezen de Kapper App te downloaden. U kunt handig, direct en online een afspraak maken. Download de App, open deze en zoek naar de Bruin & Cho. Kies voor de salon in Joure of Lemmer. Kies een behandeling en eventueel uw persoonlijke kapper. Kies een datum/tijd en bevestig meteen uw afspraak.

Deze afspraak wordt direct bevestigd en u ontvangt hiervan een e-mail. Annuleren van een reservering is mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak.

U hoeft ons maar eenmalig op te zoeken. De volgende keer als u de App opent kiest hij automatisch onze salon! Via de App ontvangt u een reminder voor uw afspraak in de vorm van een notificatie. Hieronder kunt u klikken om de Kapper App te downloaden Handig toch?

Spa Promotie

admin Nieuws

GEAVANCEERDE WETENSCHAP – Kom langs voor een gratis consultatie op maat*

Achtendertig jaar aan innovatie in botanische technologieën en vele jaren aan collectieve ervaringen in Aveda spa’s en instituten hebben ons het geheim van een fantastische huid geleerd. NIEUW Tulasãra™ neemt je mee op reis voor een stralende, gezonde huid die door krachtige producten, rituelen en behandelingen jouw natuurlijke gloed en unieke schoonheid onthullen. Ontdek jouw Tulasãra™ en ontvang een sample van de Tulasãra™ concentrates.

*Mits spa medewerker beschikbaar / aanwezig