Lemmer: 0514 562 732       Joure:0513 416 888
Maak een afspraak via Dè Kapper App

Maak een afspraak via Dè Kapper App

Je kan er ook voor kiezen Dè Kapper App te downloaden [Download via de website].

Handig, direct en online een afspraak maken. Download de App, open deze en zoek naar de Bruin & Cho. Kies voor de salon in Joure of Lemmer. Kies een behandeling en eventueel jouw persoonlijke stylist. Kies een datum/tijd en bevestig meteen jouw afspraak. Deze afspraak wordt direct bevestigd en je ontvangt een bevestigingsmail. Annuleren van een reservering is mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak. U hoeft ons maar eenmalig op te zoeken.

De volgende keer als je de App opent kiest hij automatisch onze salon! Via de App ontvangt je een reminder voor jouw afspraak in de vorm van een notificatie.

Handig!

Download Dè Kapper App

 

Spa Promotie

Spa Promotie

Achtendertig jaar aan innovatie in botanische technologieën en vele jaren aan collectieve ervaringen in Aveda spa’s en instituten hebben ons het geheim van een fantastische huid geleerd. NIEUW Tulasãra™ neemt je mee op reis voor een stralende, gezonde huid die door krachtige producten, rituelen en behandelingen jouw natuurlijke gloed en unieke schoonheid onthullen. Ontdek jouw Tulasãra™ en ontvang een sample van de Tulasãra™ concentrates.

*Mits spa medewerker beschikbaar / aanwezig