Nog 3 weken langer gesloten vanwege het Corona virus

Charis de Bruin Nieuws, Uncategorized

De Bruin& Cho Lemmer | Joure blijft door de Corona crisis gesloten t/m 28 APRIL 2020.

Vanwege de uitbraak en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona virus, zijn we verplicht onze salons t/m in ieder geval 28 april a.s. te sluiten. Wij zullen u zoveel mogelijk op de hoogte houden via social media en via onze website. Heeft u in de periode t/m 28 april een afspraak bij ons gepland dan kan uw afspraak helaas niet doorgaan. Heeft u producten nodig? Wij zijn de aankomende periode in zowel filiaal Lemmer als in Joure van 15:00-17:00 geopend. Heeft u liever dat we uw favoriete producten op sturen dan is dit ook geen probleem.

Om u in de toekomst van dienst te kunnen zijn, biedt De Bruin en Cho een abonnement aan tot 28 april a.s.
Doordat onze omzet is weggevallen, willen we graag aan jou een voorstel doen: De Bruin en Cho maakt van dit NADEEL, graag JOUW VOORDEEL.
Sinds de verplichte sluiting verkopen wij abonnementen/ prepaid pakketten. U kunt dit abonnement gebruiken voor behandelingen en producten. Wat te doen? Stort eenmalig een bedrag voor 28 April 2020 op onze rekening en krijg je 10% meer te besteden en producten cadeau.

Stort U :krijgt U 10%te besteden bedrag:U krijgt van ons voor thuisgebruik:
€ 100,00€ 10,00€ 110,00 
€ 200,00€ 20,00€ 220,00REISVERPAKKING t.w.v. €  9.-
€ 300,00€ 30,00€ 330,00SHAMPOO t.w.v.  € 18.50
€ 400,00€ 40,00€ 440,00SHAMPOO, CONDITIONER t.w.v € 40.-
€ 600,00€ 60,00€ 660,00SHAMPOO, CONDITIONER + WASSEN EN FOHNEN t.w.v. € 73.50

Dit abonnement is voor “onbeperkte tijd” geldig voor jou en je gezin.
Stort het bedrag onder vermelding “abonnement, voornaam, achternaam” naar: NL03 INGB 0661 672 662 t.n.v. Kapsalon de Bruin Joure BV (dit geldt voor beide vestigingen). Je krijgt van ons een bevestigingsmail toegestuurd. Hartelijk dank dat je ons wilt helpen in deze barre tijd.

Mocht u vragen hebben, een andere afspraak willen inplannen of een bestelling willen plaatsen, dan kunt u mailen naar charis@debruinencho.nl.

Gezondheid en veiligheid ís het allerbelangrijkst! Wij wensen u veel sterkte en vooral gezondheid toe. Pas op uzelf, pas op elkaar! Wij hopen u snel weer in onze salons te mogen verwelkomen.

Namens Kees&Leffa en team de Bruin&Cho,

Met vriendelijke groet,
Charis de Bruin

De Bruin& Cho Lemmer | Joure SLUIT TOT 6 APRIL 2020

Charis de Bruin Nieuws

Vanwege de uitbraak en ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona virus, zijn we verplicht onze salons tot 6 april a.s. te sluiten. Wij zullen u zoveel mogelijk op de hoogte houden via social media en via onze website. Heeft u in de periode tot 6 april een afspraak bij ons gepland dan zullen we contact met u opnemen.

U  hoeft uw favoriete producten niet te missen, wij sturen deze graag naar u toe.
Mocht u vragen hebben of een bestelling willen plaatsen, dan kunt u mailen naar charis@debruinencho.nl.

Gezondheid en veiligheid ís het allerbelangrijkst!
Wij wensen u veel sterkte en vooral gezondheid toe.
Pas op uzelf, pas op elkaar!

Wij hopen u snel weer in onze salons te mogen verwelkomen.

Lieve groet,

Kees& Leffa en team de Bruin&Cho Lemmer | Joure

De Kapper App, makkelijk afspreken!

admin Nieuws

U kunt er ook voor kiezen de Kapper App te downloaden. U kunt handig, direct en online een afspraak maken. Download de App, open deze en zoek naar de Bruin & Cho. Kies voor de salon in Joure of Lemmer. Kies een behandeling en eventueel uw persoonlijke kapper. Kies een datum/tijd en bevestig meteen uw afspraak.

Deze afspraak wordt direct bevestigd en u ontvangt hiervan een e-mail. Annuleren van een reservering is mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak.

U hoeft ons maar eenmalig op te zoeken. De volgende keer als u de App opent kiest hij automatisch onze salon! Via de App ontvangt u een reminder voor uw afspraak in de vorm van een notificatie. Hieronder kunt u klikken om de Kapper App te downloaden Handig toch?

Spa Promotie

admin Nieuws

GEAVANCEERDE WETENSCHAP – Kom langs voor een gratis consultatie op maat*

Achtendertig jaar aan innovatie in botanische technologieën en vele jaren aan collectieve ervaringen in Aveda spa’s en instituten hebben ons het geheim van een fantastische huid geleerd. NIEUW Tulasãra™ neemt je mee op reis voor een stralende, gezonde huid die door krachtige producten, rituelen en behandelingen jouw natuurlijke gloed en unieke schoonheid onthullen. Ontdek jouw Tulasãra™ en ontvang een sample van de Tulasãra™ concentrates.

*Mits spa medewerker beschikbaar / aanwezig