Ons team van hair stylisten en kleurspecialisten combineert creativiteit en professionaliteit in een moderne levensfilosofie. Wij laten ons voortdurend inspireren door het actuele modebeeld op gebied van dames- en heren kapsels, haarverzorging, haar kleuren, de nieuwste kapsels, kniptechnieken en trainen onze vaardigheden in binnen en buitenland. Wij geven je graag een persoonlijk hair advies en zijn er op gericht jouw wensen te vervullen en liefst te overtreffen. We do care!

Wil je een totaal ander kapsel, iets nieuws met je haar of hoor je graag hoe je jouw haar het best kunt verzorgen, wij horen het graag. Onze behandelingen beginnen met een persoonlijk consult waarin we je wensen en mogelijkheden bespreken voor jouw kapsel. Tijdens de wasbehandeling ervaar je een ontspannende hoofdhuidmassage.

Bij de Bruin & Cho werken wij met een differentiatie systeem. Het systeem is ingedeeld aan de hand van de werkervaring van de hair stylisten en hoeft dus niets te zeggen over het aanwezige talent. Onze stylisten werken op 3 verschillende niveau’s: Top-Stylist, Senior-Stylist en Art-Director. Kees de Bruin, de eigenaar van de Bruin & Cho hanteert een eigen tarief en is gedurende de week in Joure en Lemmer te boeken. Welke stylist je ook kiest, je mag ervan verzekerd zijn door een gekwalificeerde medewerker te worden geholpen.