Online afspreken Online afspreken

ONZE HEERLIJKE EN EERLIJKE PROMOTIES WISSELEN REGELMATIG. LAAT U INSPIREREN EN DOE VERNIEUWENDE IDEËEN OP. EN BOVENAL GENIET ERVAN.

ELKE DINSDAG SHIATSU IN LEMMER

Shiatsu is een therapie die uitgaat van specifieke acupunctuurpunten op het lichaam waar stress en vermoeidheid worden opgeslagen.

Bij een behandeling laat de therapeut rekkingen, strekkingen en rotaties van het lichaam plaatsvinden wat zorgt voor een diepe ontspanning. Door met een speciale techniek druk toe te passen op deze punten wordt vitaliteit bevordert. Het verlicht vermoeidheid en stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam. Bovendien kan het preventief werken. Na de behandeling voelt u zich ontspannen, energieker en beter in balans.

Voorbeelden waarbij Shiatsu kan helpen: Ontspannen worden, voorkomen van klachten, bij depressieve klachten, migraine, psychosomatische klachten, verminderen van pijn, darmklachten, moeheid, weinig energie, spierstijfheid, klachten aan het zenuwstelsel, hooikoorts, nek/schouder klachten, bij een burn-out en RSI.

Elke dinsdag komt Hedwig Ydema van De Stroming deze behandeling geven bij De Bruin en Cho in Lemmer. Het is haar eigen ervaring dat shiatsu haar geestelijk en lichamelijk heeft geholpen om ontspannen op een afstand naar zichzelf te kijken. Hierdoor kon zij aanpassingen in haar leven maken die ervoor zorgden dat zij zich vrijer voelt en zich goed kan meebewegen in de stroom van het leven. Hedwig wil andere mensen graag met Shiatsu helpen in balans te komen en ze laten ervaren wat Shiatsu voor hen kan betekenen.

Shiatsu-behandeling: 60 min. €75 | 90 min.  €110
Maak nu een afspraak op dinsdag via ‘online reserveren Lemmer’. Meer informatie www.destroming.frl

SPA PROMOTIE

GEAVANCEERDE WETENSCHAP – Kom langs voor een gratis consultatie op maat*

Achtendertig jaar aan innovatie in botanische technologieën en vele jaren aan collectieve ervaringen in Aveda spa’s en instituten hebben ons het geheim van een fantastische huid geleerd. NIEUW Tulasãra™ neemt je mee op reis voor een stralende, gezonde huid die door krachtige producten, rituelen en behandelingen jouw natuurlijke gloed en unieke schoonheid onthullen. Ontdek jouw Tulasãra™ en ontvang een sample van de Tulasãra™ concentrates.

*Mits spa medewerker beschikbaar / aanwezig